lelut familyroom 05

Jyväskylässä tapahtuu. Koulu- ja alle kouluikäisille järjestetään säännöllisesti kerhotoimintaa ja muskarit ja kuorot kokoontuvat viikottain.

Jyväskylän seurakunnan päiväkerhot

Päiväkerhot tukevat 3–5 -vuotiaiden lasten kokonaisvaltaista kasvua ja hengellisyyden kehitystä eri menetelmin. Päiväkerholaiset kokoontuvat 2–3 tunniksi 1–2 kertaa viikossa. Päiväkerhot ovat kaikille maksuttomia. Päiväkerhoihin ilmoittaudutaan keväisin erikseen ilmoitettuna ajankohtana.

Jyväskylän seurakunnan kirkkomuskarit

Musiikin maailma on rikas ja avara. Muskarin ohjelmaan kuuluvat lastenlaulut, lorut, leikit, tanssit, musisointi, lasten hengelliset laulut ja virret. Muskarissa tuetaan lasten kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä sekä vahvistetaan lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta.
Ilmoittaudu syksyn muskareihin täältä:

Jyväskylän helluntaiseurakunnan muskari

3-4-vuotiaiden Jippii-muskari kokoontuu kolme kertaa kuussa. Muskarissa lauletaan, soitetaan ja leikitään sekä vietetään pientä mehuhetkeä. Jippii-muskari kokoontuu maanantaisin klo 17–18 aulatason pyhäkoululuokassa.

Jyväskylän seurakunnan Fisuklupi

Fisuklubi on kerho, johon kaikki ovat tervetulleita. Fisuklupi toimii Minecraft-palvelimella, jonka nimi on tietenkin Fisucraft. Fisuklupi on suunnattu 7-10-vuotiaille ja voit pelata omalta kotisohvaltasi, ja olla silti mukana yhteisössä, Fisuklupi on uudenlainen kerho, joka kokoontuu joka tiistai klo. 16:30-18:00. Minecraft-pelin voi ostaa osoitteesta minecraft.net. Lisätietoja ja ohjeita osoitteesta fisucraft.net. Jos sinulla on jo Minecraft: IP: pelaa.fisucrfat.net CHAT: /warp jyvaskyla Tervetuloa mukaan!

Jyväskylän helluntaiseurakunnan Säihke-kuoro

Kuoroon ovat tervetulleita kaikki viisi vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat laulamisesta pitävät lapset. Kuorossa lauletaan Jippii-lauluja sekä muita innostavia ja mukaansatempaavia hengellisiä lastenlauluja. Kuorokerta pitää sisällään laulamisen ohella pienen opetushetken. Säihke-kuoro harjoittelee maanantaisin klo 17–18 kirkon yläsalissa.

Jyväskylän ortodoksisen seurakunnan puuhakerho

Puuhakerho on suunnattu alakouluikäisille lapsille, ja miksei mukaan voisi tulla eskarilaisetkin! Kerhossa askarrellaan, pelataan, leikitään ja puuhataan vaikka mitä mukavaa. Välillä kerhossa käytetään myös englannin kieltä, joten puuhailun lomassa voi oppia vähän kieliäkin. Kerhoa ohjaa Andra Aldea-Löppönen. Kokoontumiset nuorisotilassa tiistaisin klo 17-18.

Jyväskylän ortodoksisen seurakunnan lasten kirkkokerho ja poikien ponomarikerho

Alle kouluikäisille ja alakoululaisille lapsille tarkoitettu kirkkokerho kokoontuu kerran kuussa. Poikien ponomarikerho on tarkoitettu kaikille kuusi vuotta täyttäneille seurakuntamme pojille ja nuorille miehille. Lisätietoja kerhosta ja kokoontumisten aikataulusta isä Kaarlolta p. 040 501 0324

Partio, Vapaaseurakunnan lippukunta Versot

Seurakuntamme yhteydessä toimii partiolippukunta Jyväskylän Versot, josta saat lisätietoa lippukunnan omilta sivuilta:

Muiden järjestöjen toimintaa

Kaipaat yhteistä tekemistä perheellesi ja mieluisaa sisältöä perheesi arkeen.
Etsit lapsellesi kavereita.
Lapsesi haluaa aloittaa uuden harrastuksen. Perhekompassista löydät tiedot perhekahviloista harrastustoimintaan.

www.perhekompassi.fi