familyroom maailma_kaatunut poyta 10

Kun haluat keskustella, miettiä elämäntilannettasi tai etsiä ratkaisuja arjen ongelmiin, voit ottaa yhteyttä seurakunnan työntekijään. Seurakunnat haluavat tukea ja edistää parisuhteiden ja perheiden hyvinvointia. Tarjoamme neuvontaa, kursseja ja kriisitukea. Ota yhteyttä!

Jyväskylän seurakunnan perheasianneuvottelukeskus

Seurakunnan perheasiain neuvottelukeskus auttaa, jos ihmissuhteet menevät solmuun. Seurakunta järjestää sururyhmiä, joissa voi jakaa luottamuksellisesti surun nostamia tunteita ja ajatuksia toisten vastaavaa kokeneiden kanssa.
Ajanvaraus klo 12-14.30, p. 044 774 7052

Jyväskylän seurakunnan diakonia

Puhuminen auttaa! Voit tulla puhumaan arjen huolista, suruista tai iloista varaamatta aikaa. Diakoniatyöntekijät ovat vaitiolovelvollisia kirkon työntekijöitä, joilla on sosiaali- tai terveysalan koulutus.  Diakoniatyöntekijät tavattavissa keskustelua varten perjantai-iltaisin klo 18-20 kauppakeskus Sepän seurakunnan tiloissa.

Jyväskylän helluntaiseurakunnan Diakoniatyön puhelinpäivystys

Pyrimme tukemaan hädässä olevia lähimmäisiämme niin hengellisissä, henkisissä kuin fyysisissä tarpeissa ja kohtaamme heidät siellä, missä he asuvat ja elävät.
Ma-ke klo 10-15  numerossa 050 400 2135. Yhteydenotot myös sähköpostitse ajasta riippumatta: diakonia(at)temppeli.fi.

Jyväskylän seurakunnan Solmuja parisuhteessa kurssi

Siinä tilanteessa, kun yhdessä eläminen takkuilee ja alat epäillä tahtomisesi motivaatiota, on viimeistään aika osallistua. Solmuja parisuhteessa -parineuvonta on tarkoitettu kriisissä olevalle parille. Parisuhdeneuvojan johdolla etenevä työskentely auttaa teitä käsittelemään suhteenne solmukohtia. Ryhmä kokoontuu Palokan kirkolla.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 12.10. mennessä Annelle p. 050 380 0583.

Linkki tiedotteeseen

Julkiset terveydenhuollon palvelut ja muiden järjestöjen palvelut

Joskus lähipiirin apu tai ammattilaisen yleiset neuvot eivät auta, vaan tarvitset tapauskohtaista apua ja tukea kriisin kohdatessa. Tukipalvelut eri elämäntilannekriiseihin löydät perhekompassista.

www.perhekompassi.fi