Jyväskylässä toimii myös Jyväskylän kristillinen koulu ja useita kristillisiä päiväkoteja sekä ammatillista perus- ja lisäkoulutusta antava Kristillinen opisto.

Jyväskylän kristillinen koulu tarjoaa laadukasta perusopetusta vuosiluokille 1-9. Opetus perustuu valtakunnalliseen opetussuunnitelmaan. Kristillinen arvopohja on toimintamme perustana ja se näkyy niin koulumme arjessa kuin juhlissa. Koulun toimintakulttuurissa korostetaan kohtaamista ja yhteisöllisyyttä.

paivakoti lammastarha

Päiväkoti Lammastarha on yksityinen, Jyväskylän kaupungin päivähoidossa toimiva yksikkö, joka sijaitsee aivan keskustan tuntumassa keltaisen kerrostalon alakerrassa. Päiväkotimme tarjoaa päivähoitoa ja esiopetusta Jyvässeudun lapsille.

paivakoti arkkiparkki

Päiväkoti Arkkiparkki
Tarjoamme päivähoitoa ja esiopetusta 1-6 -vuotiaille molemmissa toimipisteissä. Päiväkoti arkkimme on lastattu rauhalla ja rakkaudella sekä luovalla, iloisella toiminnalla.

Kristillinen kasvatus, leikki, luovuus ja taide innoittavat meitä arjessa.

paivakoti nunnala

Päiväkoti Nunnala

Tervetuloa tutustumaan Nunnalaan, joka on yksityinen leikkikoulu.

Nunnala eli (Pyhän Lucian) Katolisten sisarten leikki-ikäisten koulu aloitti toimintansa 1962

kristillinen-opisto-logo-200px

Jyväskylän kristillinen opisto tarjoaa elämänlaajuisen oppimisen periaatteella vapaan sivistystyön koulutusta, yleissivistävää koulutusta ja ammatillista perus- ja lisäkoulutusta. Koulutuksen painopisteenä on vapaan sivistystyön koulutus ja erityisesti aktiivista kansalaisuutta ja syrjäytymisen ehkäisyä tukeva koulutus sekä maahanmuuttajille tarkoitettu koulutus.