koirajuliste 07

Nuorten sivu. Tapahtumia, kerhoja, kivaa yhteistä tekemistä…

Vapaaseurakunnan Urban Light

Urban Light on Jyväskylän Vapaaseurakunnan nuorekas jumalanpalvelus, jonne ovat tervetulleita kaikki ikään tai mihinkään muuhunkaan katsomatta. Urban Light-illoissa lataat akkusi täyteen nuorekkaan ylistyksen ja elämänmakuisen hengellisen opetuksen parissa. Joka torstai klo 19.00.

Tapahtumat nuorille Jyväskylän seurakunnassa

Seurakunnan yhteydessä nuorilla on mahdollisuus kasvaa kristittyinä ja ottaa vastuuta seurakunnan rakentamisesta. Nuorten omille verkkosivulle on koottu kouluikäisten, nuorten, riparit sekä nuorten aikuisten tapahtumat ja toiminta; mm. nuorten illat, yökahvilat, leirit ja retket.

Tukikohta Helluntaiseurakunnassa

Seurakunnan toinen jumalanpalvelus on Tukikohta keskiviikkoisin klo 19. Se noudattaa samoja periaatteita kuin sunnuntain jumalanpalvelus, mutta illan ulkoinen ilme ja sisältö on valmisteltu kohtaamaan nykynuoretkin. Tukikohtaan ovat kuitenkin tervetulleita ihan kaikki, ikään katsomatta.

Vapaaseurakunnan Steissi

13+ -vuotiaiden(yläaste -lukio/ammattikouluikäiset) oma ilta, joka järjestetään perjantaisin klo 19 – 21.30 Kristillisellä koululla Lisäinfoa ja aikatauluja kannattaa seurailla Vapiksen Steissin Instagram -ja Facebook-sivuilla.

Jyväskylän ortodoksisen seurakunnan nuorten illat

Rentoa tekemistä ja yhdessäoloa Nuorten illoista seuraa tiedottelua Jyväskylän ortodoksinen nuoriso -ryhmästä Facebookissa tai Instagramissa jkl_ort_nuoret. Tervetuloa!

Nuorisokuoro kokoontuu maanantaisin klo 17 seurakunnan juhlasalissa. Seuraa tiedottelua Jyväskylän ortodoksinen nuoriso -ryhmästä Facebookissa. 

Partio

Seurakuntamme yhteydessä toimii partiolippukunta Jyväskylän Versot. Lippukunnassa on vilskettä ja vilinää – koloiltojen, retkien ja kämppätalkoiden kanssa  touhutaan. Lisätietoa saatlippukunnan omilta sivuilta: