familyroom_perhe@2x

Perhekerhot ovat avoimia yhdessäolon hetkiä vanhemmille, isovanhemmille, kummeille ja hoitajille yhdessä lasten kanssa.  Perhekerhossa voi tavata samassa elämäntilanteessa olevia muita aikuisia, saada tukea omaan vanhemmuuteen ja lapset saavat uusia samanikäisiä leikkikavereita ja toiminnallisia virikkeitä.  Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa mukaan toimintaan.

Jyväskylän helluntaiseurakunnan perhekerho

Perhekerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 10-12 Jyväskylän keskustassa kirkkorakennuksessamme, osoitteessa Lyseonkatu 3.

Kerho on lapsiperheiden kohtaamispaikka, joka toimii avoimien ovien periaatteella. Kerhoon ovat tervetulleita äidit, isät, isovanhemmat tai muut aikuiset kera lasten, ilman ilmoittautumista.

Muuramen seurakunnan perhekerhot

Perhekerhot on suunnattu lähinnä 0-6-vuotiaille lapsille vanhempineen tai hoitajan kanssa. Perhekerhoja pidetään seurakuntakodilla, Rajalan kerhotilassa ja Kinkomaan kerhotilassa.

Kokoontumispaikat ja ajat löydät tästä linkistä.

Jyväskylän seurakunnan perhekerhot

Perhekerhoja ovat mm. perheolkkari, retkiperhekerho, iltaperhekerho, iskän kaa -ilta, isovanhemman kaa, tarinatupa ja perhepysäkki. Vauvaperheille on tarjolla myös erilaisia ryhmiä mm. pallerot ja vauvaperhepesä. Ekavauvaryhmä on vertaisryhmä ensimmäisen lapsensa saaneille perheille, kohtaamispaikka vanhemmille ja vauvoille.

Katso alueesi perhekerhot tästä linkistä.

Vapaaseurakunnan perhekerho

Aloitamme yhteisellä osiolla noin klo 10, jonka jälkeen on ohjattua toimintaa sekä vapaata leikkiä. Toiminnan jälkeen syömme ja kahvittelemme yhteisestä nyyttäripöydästä. Lämmin ruoka tarjotaan noin kerran kuussa ja se maksaa 3€/perhe. Perhekerho tuo mukavaa vaihtelua arkisen aherruksen keskelle ja tarjoaa eväitä jaksamiseen.

Jyväskylän ortodoksisen seurakunnan perhekerho

Kerhoon ovat tervetulleita lasten ja vanhempien lisäksi myös isovanhemmat ja kummit, ja kerhoon voi tulla mukaan, vaikkei olisikaan ortodoksisen kirkon jäsen. Kerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 10-11.30. . Ohjelmasta ilmoitetaan tarkemmin seurakunnan kotisivulla ja Facebookissa.

Muiden järjestöjen perhekerhot löydät Jyväskylän kaupungin perhekompassista.

Matalan kynnyksen perhekerhot, kahvilat ja vertaistukiryhmät tarjoavat virkistys ja hengähdyspaikan, joka voimaannuttaa arkea.