Pyhäkoulu on lasten oma hetki Raamatun sanoman äärellä. Mietimme lasten kanssa yhdessä suuria kertomuksia, laulamme, leikimme, askartelemme ja rukoilemme. Pyhäkoulu on tarkoitettu yli 3-vuotiaille lapsille. Pienemmät lapset ovat myös tervetulleita yhdessä aikuisen kanssa.  Pyhäkoulut ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua.

Pyhäkoulut Jyväskylän helluntaiseurakunnassa

Pyhäkoulut järjestetään sunnuntaisin jumalanpalveluksen aikana. Lapset osallistuvat jumalanpalveluksen alkuosaan pääsalissa tai parvella ja siirtyvät klo 11.30 pyhäkouluihin, jotka kestävät tunnin. Lapset jakautuvat ryhmiin seuraavasti: Lue lisää ryhmistä

Pyhis Jyväskylän vapaaseurakunnassa

Pyhis on 4-6-vuotiaiden oma pikkujumis, joka pidetään kirkon alakerrassa sunnuntain jumalanpalvelusten aikana. Pyhis alkaa noin klo 16.15, jolloin vanhemmat saattavat lapsensa Pyhis-tiloihin. Pyhis päättyy klo 17.30, jolloin vanhemmat hakevat lapsensa.

Muuramessu Muuramen seurakunnassa

Muuramessussa rukous, musiikki, ehtoollinen ja opetus soljuvat luontevasti eteenpäin ja suuren osan illasta hoitavat vastuunkantajat. Erityistä huomiota kiinnitetään pieniin osallistujiin. Alle kouluikäisille on pyhäkoulu ja koululaisille muuramessukerho. 

Jyväskylän seurakunnan pyhäkoulut

Tarjoamme erilaisia pyhäkouluja eri alueseurakunnissa. Seurakunta on jaettu toiminnallisesti yhdeksään alueseurakuntaan. Alueet suunnittelevat ja toteuttavat omaa lapsi- ja perhetyötään.  Katso oman alueesi tiedot täältä:

Iloparkki Jyväskylän vapaaseurakunnassa

Iloparkki on 1.-6.luokkalaisten oma jumalanpalvelus, joka pidetään sunnuntaina jumalanpalveluksen aikaan kirkon alakerrassa, kahviossa klo 16.15-17.30. Iloparkki on sisältää raamatunopetusta, musiikkia, näytelmiä, rukousta, pelejä/leikkejä sekä pienen välipalan. Iloparkista voit kysyä p. 045 1899 448

Lasten kirkko Jyväskylän adventtiseurakunnassa

Lasten kirkko on tarkoitettu 0-6 vuotiaille. Lasten kirkko järjestetään lauantaina Jumalanpalveluksen yhteydessä Adventtikirkolla osoitteessa Ilmarisenkatu 18.