Me Familyroomissa olemme sitoutuneita tukemaan ja varustamaan lapsiperheitä.

Rakennamme kristillistä digitaalista perhekeskusta, josta löydät “yhdestä sivustosta” eri seurakuntien lapsiperheiden toiminnot. Hakupalvelun lisäksi tuotamme yhteisöllisesti laadukasta sisältöä vanhemmuuden tueksi. Yhdistyksen tarkoituksena on tukea lapsiperheitä kehittämällä perheille suunnattujen toimintojen saatavuutta ja vaikuttavuutta.

Familyroom yhdistys on vuonna 2016 perustettu voittoa tavoittelematon järjestö. Emme ole sitoutuneet yksittäiseen kirkkokuntaan tai poliittiseen suuntaukseen. Perustajajäsenet ovat aktiivisia toimijoita eri kirkkokunnista ja jakavat saman tahtotilan rakentaa yhteyttä perhetyötoiminnan kautta eri seurakuntien ja ihmisten välillä. Toimintamme perustuu kristilliseen elämänkatsomukseen; jakamattomaan ihmisarvoon, lähimmäisenrakkauteen ja toisten kunnioittamiseen.

Tavoitteemme on

• Kehittää digitaalinen palvelunohjausjärjestelmä.
  • Edistää lapsiperheiden henkistä hyvinvointia ja tasapainoista arkea.
  • Kehittää tukipalveluita osana seurakuntien kasvatuskumppanuutta.
  • Jakaa tietoa, taitoja ja rohkaisua.
  • Synnyttää yhteisöllisyyttä tukevia toimintamuotoja yli seurakuntarajojen.

Familyroom-hanke alkoi keväällä 2017 ja loppuu 2018 syksyllä. Familyroom digitaalinen perhekeskus-hanke on osa maakunnallista perhekeskustoimintamallin rakentamisen LAPE-hanketta. Hanke kumppaneita ovat kristilliset seurakunnat, eri järjestöt ja Jyväskylän kaupunki. Familyroomin integroitu palvelunohjausjärjestelmä tuo kootusti tiedot toiminnoista kätevästi jokaisen omaan älylaitteeseen. Familyroomin visiona on toimia hakuportaalina, yhteisönä ja mediana palvellen lapsiperheitä. Familyroom yhdistys toimii Jyväskylän kaupungin hankekumppanina maakunnallisen perhekeskustoimintamallin rakentamisessa. Lisätietoja LAPE-hankkeesta www.stm.fi.

Tutustu Familyroom ry:n nettisivuihin www.familyroom.online

Tule mukaan

• Familyroom yhdistyksen jäseneksi
  • vapaaehtoiseksi sisällöntuotantoon
  • rahalahjoittajaksi

Ota yhteys: Nina Maarit Partanen, familyroomfinland@gmail.com

Oletko kiinnostunut toteuttamaan vastaavaa omalla alueellasi?

Autamme ja valmennamme mielellämme seurakuntia projektin suunnittelussa ja toteutuksessa.

Kysy koulutuspalveluistamme Ritva Parkkali, ritva.parkkali@evl.fi tai Nina Maarit Partanen, familyroomfinland@gmail.com